C.I.B. MCh. Especially for You de la Chapelle aux Arbres "Harley" kit.1., CAC, BOB, FCI I. csoport szűkítés (Bíró: László István)

Megkezdődött a 2015-ös kiállítási évad, és a Kisalagi kutyák ismét - szó szerint - ringbe szálltak. A beszámoló ezúttal visszafelé halad az időben. A legutóbbi hétvégét Miskolcon töltöttük. Az eső szerencsére nem esett, de a hideg szél próbára tette a kiállítókat, bírókat, kutyákat egyaránt.

Figyelem, figyelem...

A 2015.04.18. szombat esti Holdfény CAC kiállításon Rebeka nagyon látványosan, szakszerűen vezette fel Harley-t, így bizakodva álltunk a ring szélén, várva a bíró, László István döntését. Végül örömünkre C.I.B. MCh. Especially for You de la Chapelle aux Arbres "Harley" kit.1., CAC, BOB helyezést ért el, később bekerült az FCI I. csoport szűkített mezőnyébe. Ugyancsak örültünk HJCh Kisalagi Bori Baroness kit.2. Res.CAC eredményének.

HJCh Kisalagi Bori Baroness ki1.2. Res.CAC

Másnap, vasárnap délelőtt Harley ismét diadalmaskodott, hiszen - miután osztályából győztesen került ki - végül kit.1., CAC, CACIB, BOS helyezést ért el. (Bíró: Dr. Hargitai Gábor) Ezzel Harley teljesítette a Hungária Grand Champion cím követelményeit. Várjuk az oklevelet...

C.I.B. MCh. Especially for You de la Chapelle aux Arbres "Harley" kit.1., CAC, CACIB, BOS helyezést ért el. (Bíró: Dr. Hargitai Gábor)

Örömünket megkoronázta, hogy Harley fia, Kisalagi Bronco Bill "Glencoe" kit.1. CAC címet szerzett a nyílt osztályban. Csodálatos érzés volt a CACIB összevetésnél apát és fiát látni a bírói körben.

Kisalagi Bronco Bill "Glencoe" kit.1. CAC

Egy héttel korábban, 2015. április 11-én a szlovákiai Losoncon jártunk, ahol találkozhattunk ottani barátainkkal. A neves francia bíró, Michel Mocqué úgy ítélte meg, hogy mindkét kutyánk, Harley, valamiont HJCh A'dior's Kiss Me Quick "Kissie" kit.4. helyezért érdemel. Igaz, Kissie kilenc induló között végzett ezen a helyen. A hangulat kitűnő, a kiállítás jól szervezett és hangulatos volt.

Rebeka és Harley a 4. helyen - győztes osztály.

Kissie virágok közt