A legtöbb collie-tenyésztőt tömörítő HCSC Klub 2014. február 21-én tartotta évadzáró, díjkiosztó vacsoráját. Nagy esemény volt ez tenyészetünk életében, hiszen a Kisalagi kennel és az onnan származó kutyák jelentős díjakban és elismerésekben részesültek.

HJCh Kisalagi Bertram "Borisz" az év legeredményesebb fiatal  kanjaként Top1 fiatal kan, Club Star címet kapott. A képen Koritár Jánosné Saci, Bertram gazdája (középen), a díjakat átadta Harsányi Péter, a HCSC Klub elnöke (jobbra), és Farkas Márta Barbara.

Testvére, Kisalagi Bronco Bill "Glenco" a fiatal kanok között Top 4 helyezést ért el. Gartulálunk Demeter Péternek, Glencoe gazdájának!

A harmadik tesetvér, Kisalagi Bori Baroness a fiatal szukák között az ötödik helyen végzett, így Top 5 címet kapott. Gazdája, Bőhm Ricsi épp eljegyzését tartotta, így nem vehetett részt a díjátadón. Gratulálunk ehhez is, ahhoz is!

CIB MCh Especially for You de la Chapelle aux Arbres "Harley" a Top 7 tenyészkanként zárta az évet. Ezt a címet a fent említett utódok "hozták össze" neki, akárcsak a Top 8 tenyészszuka címet elérő Kőakói Aidának.